Skip to main content

Industrimekaniker

Om faget:
Vg3 industrimekanikerfaget handler om å tilvirke, montere, reparere og vedlikeholde tekniske og mekaniske innretninger og om å planlegge arbeidet. Faget skal bidra til å utvikle yrkesutøvere innenfor tekniske og mekaniske bransjer med innsikt i digitalisering og automatisering. Videre skal faget bidra til at lærlingene får teknisk og mekanisk forståelse av sammenstilling, regulering og styringsprosesser. Faget utvikler yrkesutøvere med praktiske ferdigheter og kompetanse til kontinuerlig kvalitetsforbedring.

Personlige egenskaper:

En industrimekaniker må kunne arbeide selvstendig, men også i samarbeid med andre. Du bør ha godt håndlag og være nøyaktig.

Her kan du lese mer:
https://www.vilbli.no/nb/nb/viken/industrimekaniker/y/vgo/v.tp/v.ti3005

Ledige læreplasser Industrimekanikerfaget

Våre medlemsbedrifter Anora, Diplom-Is, Lantmännen Unibake, Mondelèz Norge Production (Freia), Ringnes og TINE Meieriet Oslo ønsker å ta inn lærlinger i produksjonsteknikkfaget fra august 2023.

For å søke læreplass sender du innen 15. mars en søknad til tove.lange@nho.no
Der må du legge ved en utfyllende søknad der du blant annet skriver noe om deg som person, din skolegang, dine hobbyer og evt. arbeidserfaring, sommerjobber, verv og annet som kan beskrive deg som person. Du må også legge ved CV og kompetansebevis fra Vg1 og Vg2, evt karakterutskrift fra skoleåret du er inne i nå. Legg gjerne ved andre relevante attester og kursbevis om du har

Når søknadsfristen er ute oversendes søknadene til bedriftene som selv kaller inn aktuelle kandidater til intervju, og så videre velger hvem de vil tilby plass.

Last ned søknadsskjemaet her: